previous arrow
next arrow
Slider

Obuka ,,Samopovrijeđivanje adolescenata, praktične smjernice za procjenu i savjetodavni rad”

IMG 73deaa8249a07cc2b36f6a51c16e2eb4 VDana 13.09.2019. godine JU Centar Ljubović je uz podršku Zavoda za socijalnu i dječju zaštitu i Fondacije ,,Više se ne bojim“, organizovao jednodnevnu obuku, po akreditovanom programu na temu ,,Samopovrijeđivanje adolescenata, praktične smjernice za procjenu i savjetodavni rad“. Na obuci su prisustvovali svi stručni radnici, zaposleni u našoj ustanovi.
Obuka, koju su pripremile Dr sci Jelena Srdanović Maraš i Prim dr sci Jasminka Marković iz Novog Sada, je sadržala sve značajne teme, sa kojima se zaposleni susrijeću u svom svakodnevnom radu u ovoj oblasti, od definisanja i specifičnosti fenomena samopovrijeđivanja u adolescenciji, epidemiologije, etiologije, preko razlikovanje koncepata: Samopovrijeđivanje /Pokušaji suicida /Suicid, informacija o funkciji nesuicidalnog samopovrijeđivanja, do principa savjetodavnog rada sa adolescentima koji se samopovrijeđuju.
Koristimo ovu priliku da se zahvalimo predavačima, ali i donatorima, Posebno Fondaciji ,,Više se ne bojim“ koji su omogućili da se ova obuka realizuje.

Jezik

Pretraga