Filter
 • Ministar mr Predrag Bošković posjetio JU Centar za djecu i mlade „ Ljubović“

  IMG_8052_Custom

  Dana 28.12.2012. godine Ministar rada i socijalnog staranja mr Predrag Bošković, sa saradnicima posjetio JU Centar za djecu i mlade „ Ljubović“ i tom prilikom uručio novogodišnje paketiće štićenicima smještenim u Centru. Održao je sastanak sa rukovodstvom ustanove i  upoznao se sa načinom rada i poslovanjem Centra za djecu i mlade Ljubović. Nakon obilaska ustanove ministar je održao godišnju Konferenciju za medije.

  vidi još slika

 • Posjeta vaspitne službe Centra „Ljubović“ ustanovama socijalne i dječije zaštite u Srbiji

  posjeta_srbiji_01U okviru programskih aktivnosti za 2012.godinu, u periodu od 15. do 22. januara, vaspitna služba Centra za djecu i mlade „Ljubović“ - Podgorica, obišla je ustanove socijalne i dječije zaštite u Srbiji:

  Zavod za vaspitanje omladine (sa prihvatnom stanicom) u Nišu, Zavod za djecu i omladinu u Knjaževcu, Zavod za vaspitanje djece i omladine (sa prihvatnom stanicom u Beogradu), Dječije selo u Sremskoj Kamenici, kao i Centar za socijalni rad u Novom Sadu, u okviru kojeg postoji Sigurna ženska  kuća, Prihvatilište kao i Dnevni centar.

  Sem razmjene iskustava sa kolegama iz pomenutih institucija dogovoreno je i obnavljanje nekad tradicionalnih susreta domova regiona koji zbrinjavaju djecu u sukobu sa zakonom.