Filter
 • Posjeta nacionalnom parku Lovćen

  Dana 24.10.2013.god. štićenici Centra za djecu i mlade "Ljubović" su u pratnji vaspitača obišli Mauzolej na Lovćenu i nacionalni park. Tokom jednodnevne posjete, djeca su imala priliku da se upoznaju sa kulturnom i istorijskom baštinom koja je vezana za Mauzolej Petra II Petrovića Njegoša.
  Tokom obilaska Njegoševog Mauzoleja djeca su od strane kustosa upoznata sa načinom kako je izgrađen monumentalni kompleks, kao i podacima koji su vezani za arhitektonske i umjetničke činjenice pojedinih djelova Mauzoleja.
 • Posjeta kik boks klubu „Ariston“

  klub_ariston_cg_2013Štićenici Centra, u pratnji vaspitača, u okviru mjeseca sporta, imali su priliku da prisustvuju treningu kik boks kluba „Ariston" našeg proslavljenog šampiona Ivana Strugara.

  Na jednočasovnom treningu na djelu su vidjeli vještine i znanje višetrukog šampiona i njegovih učenika. Štićenici su neposredno mogli da se uvjere koliko je potrebno truda i rada uložiti da bi se donijele medalje i koliko je sport značajan za normalan psihofizički razvoj.

  Zajednička fotografija je samo djelimična potvrda srdačnog dočeka i pozitivne atmosfere koja je vladala tokom posjete.
 • Štićenici Centra za djecu i mlade „Ljubović“ posjetili KK Budućnost VOLI

  Štićenike Centra za djecu i mlade „Ljubović“  dana 10.10.2013 godine u prostorijama KK „Budućnost VOLI“, i na terenu u Njegoševom parku ugostio je g-di Dragan Vukčević, sportski direktor mlađih selekcija., i  g-din Nenad Milošević, trener mlađih kategorija. Posjeta KK “Budućnost” imala je za cilj da štićenicima centra na najbolji mogući način približi značaj bavljenja sportom, kao i njegov značaj za razvoj mlade ličnosti.Štićenici su upoznati sa osnovama košarke, kao i uzeli  učešće u  rekreativnom treningu koji je  održao trener Milošević, takođe,štićenici su dobili i veoma prigodne poklone.

  Ovom prilikom iskazujemo ogromnu zahvalnost na srdačnom dočeku, g-dinu Draganu Vukčeviću i g-din Nenadu Miloševiću, kao i   upravi  KK “ Budućnost”.