previous arrow
next arrow
Slider

Pokloni za Novu godinu

Djeca iz Centra Ljubović su 2020. godine dijelila sudbinu djece iz čitave države, tj. cijelog svijeta. Pandemija virusa korona prvenstveno se odrazila na zatvaranje škola i prelazak na učenje na daljinu, pa su neko vrijeme boravili u karantinu, zatim je bio zabranjen izlazak iz ustanove, što još uvijek traje, osim za one koji idu u školu i na posao, a i posjete korisnicima su zabranjene. Sve ove okolnosti dodatno su otežale rad sa djecom sa problemima u ponašanju, ali smo na kraju godine zajedno sa njima zaključili, da smo postigli značajne rezultate, prije svega u školi, a zatim i što se tiče napretka u drugim oblastima tretmana.
Zbog svega navedenog, posebno nas je obradovala činjenica da su se ugledne firme iz naše države, sjetile naše djece i uručile ime poklone za Novu godinu.
Ovim putem posebnu zahvalnost želimo da izrazimo prodavnici sportske opreme Sport Vision Crna Gora i kompaniji Franca, Meso-promet DOO iz Bijelog Polja, koji su uručili poklone iz svog asortimana za djecu korisnike usluga Centra ,,Ljubović”.

Jezik

Pretraga